• BIST 8878.81
  • Altın 2241.255
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.103
  • Siirt 12 °C

Pervari-Beğendik Arası 20 Km. Yol Sıcak Asafalt’la Kaplanıyor

Pervari-Beğendik Arası 20 Km. Yol Sıcak Asafalt’la Kaplanıyor
Pervari Kaymakamı ve Beğendik Belde Belediye Başkanı Hakan ŞEKER’in girişimleri sonuç verdi.

Van Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasında bulunan Pervari İlçe Merkezi ve Beğendik Beldesi arası 20 Km’lik yol, 15 milyon maliyetle sıcak asfalt yapımına 11 Ağustos 2017 tarihinde başlandı.

Beğendik Kayyum Belediye Başkanı Hakan Şeker, Siirt Valisi Ali Fuat Atik ve Karayolları 11. Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülmaş’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yolun, medeniyetin en büyük nimetlerinden biri olduğunu belirten Şeker, “Yolun Beğendik beldemiz üzerinden Hizan ve Bitlis iline bağlantılı olduğunu ifade ederek, yolun yapımı için yaptığımız girişimler sonuç verdi. Belde sakinlerimizin yaşam koşullarını daha da yükseltmek için alt yapı ve müşterek hizmetlerin iyileştirme proje çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. “dedi.

Şeker, ”Pervari ilçemizi ve beldemizin daha yaşanılabilir bir belde haline dönüştürülmesi amacıyla tüm kurumlarımızla koordinasyon içinde çalışmalarımız artarak devam etmektedir. Hedefimiz modern, hızlı ve güvenli 20 Km’lik yolun en geç kasım ayında tamamlayarak, halkımızın hizmetine sunmaktır.” diyerek sözlerini tamamladı.



 

Bu haber toplam 1966 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim