• BIST 9645.02
  • Altın 2410.881
  • Dolar 32.5648
  • Euro 34.7004
  • Siirt 19 °C

PFDK'dan O Teknik Adama Büyük Şok!

PFDK'dan O Teknik Adama Büyük Şok!
PFDK tarafından Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'a beklenmedik şok bir ceza geldi.Kaflas şok cezayla gündeme bomba gibi düştü.PFDK Kafkas'a cezayı kesti.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından kendisine 1 maç men cezası vermesine ilişkin konuştu.Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kardemir Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas'a, Bursaspor maçında Mabiala'ya bilinçli kırmızı kart görmesiyle ilgili olarak ceza kesti.

Tolunay Kakas, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu nca (PFDK) kendisine 1 maç men cezası vermesine ilişkin, Neyse cezamız çekeriz, sorun değil dedi.

TFF'den yapılan açıklamada, "Kardemir Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas'ın, Spor Toto Süper Lig'de oynanan Bursaspor maçında futbolcusunun bilinçli kart görmesini sağlamasından dolayı sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübüsüne giriş yasağı ve 13 bin lira para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" diye belirtildi.Açıklamada ayrıca Mabiala'nın da Futbol Disiplin Talimatnamesi 37'nci maddesi uyarınca PFDK'ya sevk edildiği belirtildi.Tolunay Kafkas, ceza ile ilgili konuşurken kart olayının bilerek kurgulanmış bir şey olmadığını ifade etti, şöyle dedi:

 

"Spontane gelişti. Mabiala diğer maçta oynamak istediği için biz de bunu uygun bulduk. Neyse cezamız çekeriz, sorun değil. Federasyon bu konuda haklıdır. Hata yapmışız ve federasyon da bu cezayı verdi. Talimat onu gerektiriyorsa, biz de hata yaptıysak, bu cezayı çekeceğiz" diye açıkladı..

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2191 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim