• BIST 9716.95
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 29 °C

Pimaş açma İşlemleri

Pimaş açma İşlemleri
Pimaş boruları kimi zaman borularının geçiş noktalarında meydana gelen çöküntülerden kimi zaman evlerde kullanılan evsel atıklardan kimi zaman da pimaş boru hatlarının kurulumu yapılırken boru içlerinde unutulan madde ve cisimlerden dolayı tıkanabilmekted

Pimaş boruları kimi zaman borularının geçiş noktalarında meydana gelen çöküntülerden kimi zaman evlerde kullanılan evsel atıklardan kimi zaman da pimaş boru hatlarının kurulumu yapılırken boru içlerinde unutulan madde ve cisimlerden dolayı tıkanabilmektedir.

 

Bu tıkanıklıkları çözüme kavuşturmak için kimyasal maddeler kullanılır. Ancak kimyasal maddelere verdiğimiz paralar yüzünden hem maddi açıdan zarara uğrarız hem de bu kimyasal maddeler yüzünden pimaş borularına zarar vermiş oluruz. Çünkü için borularının hammaddesi demir değil plastiktir. Plastik olan borular asidik özellik taşıyan kimyasal maddeler kullanıldığı zaman eriyebilmektedir. Bu da pimaş tıkanıklıklarının yanı sıra su kaçakları ile de uğraşmamıza neden olabilmektedir. Bu yüzden pimaş açma işlemlerini kimyasal maddeler kullanarak değil dalında uzman olan personelleri yardıma çağırarak halletmeliyiz. Pimaş tıkanıklıklarını kurumsal firmamızın dalında uzman olan personelleri de yapmaktadır. Yaptıkları işlemlerde bir de teknolojik güçten yardım almaktadırlar. Bu teknolojik güç kurumsal firmamız sayesinde geliştirilmiş ve bu şekilde sizlere daha kaliteli ve daha iyi bir hizmet sunmuş olmaktayız.

 

Kurumsal firmamızın teknolojik gücü ve firmamızın bünyesi altında çalışan uzman personellerinin pimaş aç işlemleri için kullanmış oldukları teknolojik aletler çelik holezonlu ve çelik başlıklı robotlar ile kamera görüntü alma cihazlarıdır. Bu teknolojik cihazları kurumsal firmamız Avrupa'dan özel olarak ithal etmiştir ve bu teknolojik aletler sayesinde evinizde pimaş tıkanıklığının olduğu bölgelere zarar verilmesine engel olunmuştur. Bu sayede sizleri ortaya çıkacak olan maddi ve manevi sorunlardan da kurtarmış olurlar. Pimaş tıkanıklığı nasıl açılır ?

 

 

nı açmak için önce tespitlerin yapılması gereklidir. Bunun içinde pimaş borularının içi çıplak gözle görülmelidir. Uzman personellerimiz fayans altından geçen borulara fayansları kırarak değil de kamera görüntü alma cihazını kullanarak ulaşmaktadır. Bu teknolojik cihaz ile pimaş içlerinden görüntüler alırlar ve bu görüntüleri de inceleyerek tıkanıklıkların yerini ve tıkanıklıklara nelerin sebep olduğunu tespit ederler.

 

Daha sonra çelik başlıklı robotlar kullanılır. Çelik başlıklı robotlar da matkap gibi kendi etrafında dönebilen bir teknolojik cihazdır. Bu cihaz yardımı ile tıkanıklığa sebep olan madde ve cisimler parçalanır ve pimaş borularının içi tamamen temizlenmiş olur. Bu şekilde pimaş aç işlemleri gerçekleştirilmiş olunur.

Bu haber toplam 3288 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim