• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 21 °C

PKK Yandaşaları Yine Yaptı Yapacağını Dehşet Saçtılar

PKK Yandaşaları Yine Yaptı Yapacağını Dehşet Saçtılar
Mersin de dehşet anlar yaşanılmıştı. PKK yandaşları ATM makinelerini ateşe verdiler bu gelişme türkiye de çok konuşulmuştu. İçinde müşteri olduğu halde alışveriş merkezlerine yönelik molotoflu ve bombalı saldırılarda bulundukları ortaya çıktı bir kişi tut

Mersin de çok önemli gelişmeler yaşanıldı. Mersin de, değişik tarihlerde PKK yandaşları tarafından yasadışı gösterilerde bazı bankalara ait olan ATM'ler ile alışveriş merkezlerinde patlayacı madde atmasının görüntüler güvenlik kameralaranı yansıdı bu çok önemli gelişmeler Türkiye gündeminde çok konuşulacağa benziyor.

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden gercekleşen açıklamaya göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, son günlerde bazı ATM ile alışveriş merkezlerinin yakılması, patlayıcı madde atılmasıyla beraber harekete geçti. Ekipler, Akdeniz ilçesi Siteler Mahallesi'nde, özel bankalara ilişkin iki ATM'nin yakılması, Toroslar ilçesi Selçuklar Caddesi üzerinde mevcut bulunan bir alışveriş merkezine molotof kokteyli atılması, tekrar Selçuklar Caddesi üzerinde mevcut bulunan 3 alışveriş merkezine el yapımı patlayıcı atılmasıyla alakalı emniyet kamera görüntülerini inceledi. İnceleme sonucunda ekipler, eylemleri gerçekleştirdiğini tespit ettiği Y.Ç.'yi tutukladı . Emniyette sorgulanan Y.Ç., peşinden adliyeye sevk edildi.

Bu haber toplam 3245 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim