• BIST 9129.9
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • Siirt 13 °C

PKK'dan Cizre'de bildik görüntüler!Yol kesip..

PKK'dan Cizre'de bildik görüntüler!Yol kesip..
PKK'dan Cizre'de bildik görüntüler!Yol kesip..Cizre’de Nusaybin Caddesi, Otogar mevkii, İdil Caddesi, Yafes Caddesi’nde toplanan yüzleri maskeli kişiler, yoldan geçen araçları durdurarak kimlik kontrolü yaptı.

Cizre’de Nusaybin Caddesi, Otogar mevkii, İdil Caddesi, Yafes Caddesi’nde toplanan yüzleri maskeli kişiler, yoldan geçen araçları durdurarak kimlik kontrolü yaptı. Durdurdukları araçları barikat olarak kullanan eylemciler, olay yerine sevk edilen polis araçlarına havai fişek, ses bombası ve molotof kokteylleri ile saldırdı. Polis göstericileri dağıtmak için önce gazla müdahale etti, ardından da havaya ateş açarak dağıtmaya çalıştı.

PKK'dan Cizre'de bildik görüntüler!Yol kesip.. Ara sokaklara kaçan göstericiler, polisin olay yerinden ayrılması ile tekrar caddeye çıkarak eylemlerini sürdürmeye devam etti. Göstericiler Orhan Doğan Caddesi üzerindeki bir bankaya molotof kokteyli ile saldırdıktan sonra Belediye Caddesi üzerinde bulunan Adliye binasına da saldırmak isteyince adliye çevresindeki polis ekipleri göstericilere gaz bombası ile müdahale edip dağıttı. Çıkan olaylarda 12 yaşındaki Metin B. hafif şekilde yaralandı.

Bu haber toplam 1550 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim