• BIST 9474.94
  • Altın 2494.948
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.7855
  • Siirt 26 °C

Polis Şehit Oldu Baba Ocağına Ateş Düştü

Polis Şehit Oldu Baba Ocağına Ateş Düştü
Dün gece önemli gelişmeler yaşanıldı. Boğaziçi köprüsü çıkışında motosiklet ile bariyerlere feci şekilde çarparak kaza yapan şehit olan trafik polisi samet keleş'in baba ocağına ateş düştü büyük üzüntü yarattı. Keleş ailesinin daha önce de bir çocukların

Dün gece önemli gelişmeler yaşanıldı. Boğaziçi köprüsü çıkışında motosiklet ile bariyerlere feci şekilde çarparak kaza yapan şehit olan  trafik polisi samet keleş'in baba ocağına ateş düştü büyük üzüntü yarattı. Keleş ailesinin daha önce de bir çocuklarını daha trafik kazasında kaybettikleri ortaya çıktı.


Kaza, Boğaziçi Köprüsü Edine istikameti Beşiktaş-Ortaköy yol ayırımında saat 22.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre köprüyü geçerek Zincirlikuyu istikametine giden 34 FB 8058 plakalı cipin sürücüsü son anda fark ettiği Ortaköy sapağından girmek için hamle yaptı. Cip sürücüsü aracın aynasından aynı istikamette motosikletli trafik polisinin arkasından geldiğini gördü. Polisin kendisine çarpmasını engellemek isteyen cipin sürücüsü yol ayırımından girmeyerek Zincirlikuyu istikametine devam etti.

Bu haber toplam 1139 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim