• BIST 9079.97
  • Altın 2324.509
  • Dolar 32.364
  • Euro 34.907
  • Siirt 5 °C

Poyrazköy kadınlar plajı kelitenin öncüsü olmaya aday!

Poyrazköy kadınlar plajı kelitenin öncüsü olmaya aday!
Merhaba bayan arkadaşlar sizler nerede tatil yapsam ne kadar rahat olurum diye düşünüyorsanız bunun farkına vardım.

Merhaba bayan arkadaşlar sizler nerede tatil yapsam ne kadar rahat olurum diye düşünüyorsanız bunun farkına vardım. Bunun için size birkaç bilgi vermek istedim. Bende bir bayanım adım canan arkadaşlar ben geçen sene kışın yorgunluğunu atmak için bir tatil köyü arıyordum daha doğrusu aradım.

Tatilinde arkadaşla sadece bayanların girdiği özel bir havuza bakıyordum çünkü bayanların kullandığı özel bir plaj bulmak gerçekten imkansız diye düşünüyordum. Arkadaşlar biraz inceleyip ve okuduktan sonra bu bilginin gerçek olduğunu anladım hemen gerekli bilgileri edindim telefon numarasını aldım aradım bunların doğru olup olmadığını sordum.

Arkadaşlar telefonu açan bayan arkadaş bana bu konu hakkında biraz daha bilgi verdi ve gerçekten istediğim yerin biraz daha üstünde çok kaliteli bir yer olduğunu fark ettim. Peki buraya nasıl gelebilirim diye sordum kendisi bana efendim orada hem adresimiz var hem de servislerimizin kalktığı saatler ve geçtiği yerler var istiyorsanız servislerimizi kullanarak ücretsiz gelebilirsiniz dedi.

Daha da mutlu olmuştum sonuçta para vermeyecektim ücretsiz bir şekilde plaja gidecektim. Para vermeden geri gelecektim işte arkadaşlar bu yüzden dolayı telefonda konuştuğum kişi teşekkür edip telefonu kapattıktan sonra servisin geçtiği yerleri ve saatleri iyice ezberledim daha buna inanamıyordum arkadaşlar ertesi gün oldu servisin geçtiği yerde beklemeye başladım. Saati geldiği zaman servis tam oradaydı servise bindim arkadaşlar içimde biraz tereddüt vardı ne olduğunu bilmediğimden dolayı çekiniyordum.

Ama arkadaşlar servis ile plaja vardıktan sonra içim rahatladı gerçekten çok güzel bir yerde internette fotoğraflarına bakmıştım işte arkadaşlar sizlere bahsettiğim o bence sizlerde incelemelisiniz ve kesinlikle buraya gelmelisiniz. Emin olun arkadaşlar buraya geldiğiniz için asla pişman olmayacaksınız.

Burası aklınızı başınızdan alacak kadar eğlenceli bir yer sizlere tavsiyem arkadaşlar kesin olarak burada çok mutlu olacaksınız bu sizleri için çok iyi bir yer. Bayan arkadaşlar bu plaj ile ilgi her şeyi hiç çekinmeden dile getirmekte özgürsünüz ve bu site ile ilgili yorum yapmak ve fotoğraflara bakmak isterseniz adlı adresten bunu yapabilirsiniz.

Bu haber toplam 4097 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim