• BIST 9071.88
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • Siirt 14 °C

Real Madrid'te Ronaldo topun ağzında!

Real Madrid'te Ronaldo topun ağzında!
İspanyol El Confidencial gazetesi bomba bir iddia ortaya attı spor gündemini adeta çalkaladı. İspanyol El Confidencial gazetesinin haberine göre Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo'yu satmak istiyor.

Real Madrid'in Atletico Madrid'e 4-0 yenilmesinin akabinde evinde doğum günü partisi düzenleyen Ronaldo'nun biletinin kesildiği iddia edildi.

İspanya ’nın El Confidencial gazetesi, Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez’in, Lionel Messi ile birlikte dünyanın en iyi futbolcusu olarak gösterilen Cristiano Ronaldo'yu sezon sonunda satma kararı aldığını öne sürdü. Gazeteye konuşan adının açıklanmasını istemeyen Real Madrid yöneticisi, “Başkan gözünü açtı. Geçen hafta Ronaldo’nun doğum günü partisi yapması sabrını taşırdı. Ronaldo’nun yaşı ilerliyor ve başkan onu en yüksek değerdeyken satma kararı aldı" dedi.

Gazete, Perez’in daha önce takıma getirdiği Luis Figo, Zinedine Zidane ve David Beckham’dan tek bir kuruş bonservis kazanamadığını hatırlattı. El Confidencial, Başkan Perez’in, Portekizli yıldız konusunda aynı hataya düşmemeye kararlı olduğunu ve oyuncuyu transfer etmek isteyen Manchester United’ın teklifini değerlendireceğini kaydetti.

Real Madrid Başkanı’nın, Manchester United ile sözleşme uzatmayı reddeden İspanyol kaleci David De Gea’yı da Ronaldo transferinde isteyeceği belirtildi.

 

Bu haber toplam 4250 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim