• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 22 °C

Rıdvan Dilmen Prandelli İçin Şok Güfteler!

Rıdvan Dilmen Prandelli İçin Şok Güfteler!
NTV SPOR'un başarılı futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen canlı yayında şok anlara sahne oldu.GSaray teknik direktörü Cesare Prandelli için zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

SİİRTAJANS.COM- % 100 adlı futbol programının başarılı futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli’ye verdi veriştirdi.Başarılı futbol yorumcusu UEFA Şampiyonlar Liginde oynanan Anderlecht-Galatasaray maçında alınan şok yenilgi sonrası Prandelli’yi topa tuttu.

 NTV SPOR ekranlarında yayına gelen % 100 adlı futbol programının ünlü yorumcusu Rıdvan Dilmen canlı yayında İtalyan teknik direktör Prandelli için zehir zemberek açıklamalarda bulundu. % 100 Futbol'da Anderlecht-Galatasaray maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen, son günlerin çok konuşulan ismi Prandelli'ye yüklendi. Furkan-Hamit değişikliğinin altını çizen Dilmen, Prandelli'nin bu kararla taraftar ile alay ettiği söyledi.

Prandelli'nin Galatasaray'ı mutlu etmediğini söyleyen Dilmen, "Prandelli ile Galatasaray'ın kimyası tutmadı. Abdurrahim Albayrak'ın yaptığı açıklamalardan sonra ise G.Saray yönetimi ile Prandelli'nin iletişimi bitmiştir. Prandelli paramı verin de gideyim modunda" ifadelerini kullandı.

% 100 adlı futbol programının başarılı futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli’ye verdi veriştirdi.Başarılı futbol yorumcusu UEFA Şampiyonlar Liginde oynanan Anderlecht-Galatasaray maçında alınan şok yenilgi sonrası Prandelli'yi topa tuttu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2931 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim