• BIST 9151.98
  • Altın 2324.488
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9376
  • Siirt 13 °C

Ronaldo'dan Ruya Gibi Muhteşem Başarı!

Ronaldo'dan Ruya Gibi Muhteşem Başarı!
Real Madridli yıldız futbolcu Cristiaono Ronaldo yine çok büyük bir başarıya daha imza attı.Yıldız futbolcu attığı gollerle rekorları egale etti.Yıldız futbolcu ruya gibi muhteşem bir başarıya imza attı.

İspanya’nın La Liga ekiplerinden Real Madridli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo yine çok büyük bir başarıya daha imza attı.Yıldız futbolcu attığı gollerle rakiplerine çok büyük fark attı ve ulaşılması bir rekora imza attı.Süper ligde Ronaldo kadar gol atan kimse yok!


Yeni sezonda forma şansı bulduğu 15 maçta toplamda 25 gol atan Portekizli yıldız futbolcu attığı gollere adeta göz kamaştırdı. Crıstıano Ronaldo'nun bu performansı Real Madrid'i gol ortalaması konusunda da Avrupa'nın zirvesine taşıdı. Eflatun beyazlı ekip 15 maçta attığı 55 golle 3,66'lük ortalama yakalayarak en golcü takım unvanının da sahibi oldu.


Süper Lig'de 13 hafta geride kalırken 18 takımdan hiçbiri Cristiano Ronaldo'yu yakalamayı başaramadı. Bursaspor attığı 23 golle Süper Lig'in en golcü takımı durumunda bulunurken, ligin dibinde bulunan Balıkesirspor ve Çaykur Rizespor'un toplamı bile Cristiano Ronaldo'ya yetişmedi.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5481 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim