• BIST 8977
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • Siirt 14 °C

Saba Tümer Dudak dudağa ateşli öpüşme sonrası yakalandı

Saba Tümer Dudak dudağa ateşli öpüşme sonrası yakalandı
Saba Tümer Dudak dudağa ateşli öpüşme sonrası yakalandı Ekranların sevilen yüzü nam-ı değer bayan Kahkaha ünlü sunucu Saba Tümer bu sefer çok fena bir vaziyette yakalandı.Ünlü sunucu Havalimanında dudak dudağa objektiflere yakalandı akabinde yaşanan şok

Siirt Ajans Saba Tümer Dudak dudağa ateşli öpüşme sonrası yakalandı Ekranların sevilen yüzü nam-ı değer bayan Kahkaha ünlü sunucu Saba Tümer bu sefer çok fena bir vaziyette yakalandı.Ünlü sunucu Havalimanında dudak dudağa objektiflere yakalandı akabinde yaşanan şok gelişme gündeme bomba gibi düştü.


Saba Tümer Dudak dudağa ateşli öpüşme sonrası yakalandı "Bayan Kahkaha" lakaplı sunucu Saba Tümer ile Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın oyuncu oğlu Mehmet Aslan, önceki gün Atatürk Havalimanı'nda görüntülendi.

Haklarındaki aşk dedikodularını yalanlayan ikili, Yılbaşı tatilini birlikte geçirmek üzere yurtdışına çıktı. Tümer ve Aslan, görüntülenmemek için havalimanının VIP kapısından 5 dakika arayla giriş yaptı.

nefes kesen öpüşme

Ancak uçuş işlemlerini yaptırmak için bir araya gelen ikili, o sırada görüntülenmekten kurtulamadı. Aslan, daha önce "15 yıllık dostum" dediği Saba Tümer'e sarılıp alnından öptü. İki ünlü isim, uçuş işlemleri tamamlandıktan sonra birlikte uçağa bindi.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 7706 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim