• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 23 °C

Salih Kalyon Tolga Çevik'e açtı ağzını yumdu gözünü

Salih Kalyon Tolga Çevik'e açtı ağzını yumdu gözünü
Usta oyuncu Salih Kalyon ile Tolga Çevik arasında sular durulmuyor.Usta oyuncu Salih Kalyon arasının bozulduğu Tolga Çevik'e verdi veriştirdi.

Usta oyuncu Salih Kalyon açtı ağzını yumdu gözünü..Kalyon 7 bölüm oynayıp ayrıldığı Komedi Dükkanı için “Peruk takıp sahneye çıkmak oyunculuk değil” dedi.

 Tol­ga Çe­vik ile Ko­me­di Dük­ka­nı­’nı kur­duk­tan son­ra yol­la­rı­nı ayı­ran Sa­lih Kal­yon ara­sın­da­ki ka­ra bu­lut­lar da­ğı­la­cak gi­bi gö­rün­mü­yor.

 Geç­ti­ği­miz gün­ler­de ay­nı ga­la­da kar­şı­laş­tı­ğı Tol­ga Çe­vi­k’­e se­lam ver­me­den ge­çen Kal­yon, “A­ra­mız­da bir kan da­va­sı yok. Be­ra­ber bir şey­de bu­luş­tuk ol­ma­dı, ay­rıl­dık” de­di.

 


İyi ki orada yokum


 Tol­ga Çe­vi­k’­in işi tek ba­şı­na sa­hip­len­di­ği için yol­la­rı ayır­ma­ya ka­rar ver­di­ği­ni be­lir­ten Kal­yon şöy­le ko­nuş­tu: “Gün geç­tik­çe iyi ki ora­da yo­kum di­yo­rum. Ben ak­tö­rüm oy­na­mak is­te­rim, oyun­da bir şey an­lat­mak is­te­rim. Ama du­rup in­san­la­rı gül­dür­mek adı­na dur­duk yer­de ‘Mış gi­bi­’ yap­mak is­te­mem. Pe­ruk ta­kıp sah­ne­ye çık­mak ve hep ay­nı ha­re­ket­le­ri tek­rar­la­mak oyun­cu­lu­ğu ge­rek­ti­ren bir iş de­ğil, şak­la­ban­lı­k” di­ye ko­nuş­tu.

 

‘Bir daha asla...’


Salih Kalyon, Tolga Çevik’le aynı projede bir daha yer almayacağını belirtti. Kalyon “Bundan sonra onun bir filminde oynayacağımı da düşünmüyorum” diyerek kırgınlığını dile getirdi. (Bugün)

 

Bu haber toplam 2231 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim