• BIST 9771.79
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 25 °C

Salih Uçan Transferindeki Gerçek Şok Etti!

Salih Uçan Transferindeki Gerçek Şok Etti!
Sarı Lacivertli ekipten sürpriz bir şekilde İtalya’nın Roma takımına transfer olan yıldız futbolcu Salih Uçan transferinde ortaya çıkan şok gerçek gündeme bomba gibi düştü.Yıldız futbolcu 2012 yılında Bucaspor’dan 1.5 milyon Euro ve Okan Alkan karşılığınd

Sarı Lacivertli ekipten sürpriz bir şekilde İtalya’nın Roma takımına transfer olan yıldız futbolcu Salih Uçan transferinde ortaya çıkan şok gerçek gündeme bomba gibi düştü.Yıldız futbolcu 2012 yılında Bucaspor’dan 1.5 milyon Euro ve Okan Alkan karşılığında alınmış ve sonrasında Roma’ya transfer olmuş sözleşme gereği yapılan transferde İzmir ekibine de % 10 luk ödeme yapılmıştı.

Yaşanan sürpriz transfer sonrası FBahçe başkanı Aziz Yıldırım ile Bucaspor başkanı Mehmet Bektur mahkemelik oldu. Sporx’in haberine göre; Bucaspor eski başkanı Mehmet Bektur’un kulüpten alacaklarına karşılık bu payı faizi ile birlikte istemesi ve fatura dahi kestirmesi iki kulübü de karşı karşıya getirmiş oldu.

Bucaspor’un mevcut başkanı Hüsnü Kaya’nın verdiği bilgiye göre Fenerbahçe’nin bu konu ile alakalı olarak Mehmet Bektur’a dava açtığı ve Aziz Yıldırım’ın kendilerini arayarak, “Ben sözleşmede yazan yüzde 10’luk payı altyapıda başka Salih’ler çıksın diye verdim” dediği ortaya çıktı.

Öte yandan Salih Uçan’ın yetiştiği Bucaspor Futbol Akademisi’ni kuran Seyit Mehmet Özkan da Salih’in Fenerbahçe’ye transferinin ardından akademiye aktarılması gereken yüzde 25’lik dilimin tahsilatı nedeniyle yönetimle sorun yaşamış ve görevinden ayrılmıştı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1515 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim