• BIST 8988.07
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • Siirt 13 °C

Samsun'da feci kazada can pazarı:6 ölü

Samsun'da feci kazada can pazarı:6 ölü
Samsun'da katliam gibi kaza..Meydana gelen feci kazada 6 lişi can verirken 5 kişide yaralandı.Otomobil ve minübüs çarpıştı kazada can pazarı yaşandı.

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği habere göre,Samsun'da minibüs ile otomobil çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında parçalanarak ikiye bölünen otomobilin LGP tankı patlayıp alev alması sonucu minibüsün tamamen yandığı kazada 6 kişi yanarak feci şekilde can verirken 5 kişi de yaralandı.

 

Kaza, Samsun'un Terme ilçesi Sakarlı Mahallesi Çamlı Mevkii Samsun-Ordu Karayolu üzerinde gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet Bodur (34) idaresindeki 34 VL 3941 plakalı otomobil, Ordu'dan Samsun istikametine seyir ederken direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkıp orta refüjden karşı şeride geçip İmdat Akgül idaresindeki 52 EP 392 plakalı minibüs ile çarpıştı.
Kazada otomobil ikiye bölünüp parçalanırken otomobilin LPG tankının bulunduğu arka kısmı minibüsün önünde kaldı. Kazadan bir süre sonra otomobilin minibüs önüne yapışan arka kısmındaki LPG tankının aniden patlayarak alev aldı. Bu sırada minibüste yanmaya başladı. Mahalle sakinleri ve yoldan geçen vatandaşlar ellerine geçirdikleri battaniye, çarşaf ve yangın söndürme tümü ile minibüsü söndürme çalıştı.

Kazada otomobil sürücüsü Ahmet Bodur ile minibüste bulunan Emine Akgül, Şehri Akgül, Soner Akgül, Caner Akgül ve 7 aylık olduğu ileri sürülen Yusuf Akgül hayatını kaybederken, Songül Akgül, Ali Akgül, Yücel Akgül ve minibüs sürücüsü İmdat Akgül ve kimliği tespit edilemeyen bir kişi yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Terme Devlet Hastanesi ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldılar. Kaza anının, LPG tankının patlaması ile vatandaşların yanan kişilere müdahalesi bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülenerek, yaşanan dehşeti gözler önüne serdi.Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu haber toplam 2036 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim