• BIST 9897.51
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 28 °C

Samsung Galaxy S6 öyle bir geliyorki...

Samsung Galaxy S6 öyle bir geliyorki...
Samsung Galaxy S6 öyle bir geliyorki...Ortaya çıkan yeni bir rapor Samsung Galaxy S6'ın bazı çılgın yeni özelliklere sahip olacağını gösteriyor.SAM Mobile'nin yakın kaynakları Galaxy Note Edge'yi doğruladı.

Galaxy S6 Kenar hakkında söylentiler gelmeye devam ediyor.Samsung'un ekran iş cihazının her iki tarafın etrafında sarma kapasitesine sahip bir ekran yapmak için hazırlandığı belirtiliyor.

Samsung’a özel haberler yapan ve genellikle içeriden doğru bilgiler ulaştıran Sammobile sitesinin yeni haberine göre, iki tarafı da kavisli ekrana sahip olan Galaxy S6 Edge, gerçekten de çıkacak. Model numarasının SM-G925 olacağı belirtilen telefon, çıktıktan sonra zaten ilk duyduğumuzdan beri seslendiğimiz şekilde Samsung Galaxy S6 Edge olarak anılacak.

Galaxy S6 Edge’de de Note Edge’dekine benzer yandaki panellerle kullanılabilecek çeşitli ekstra özellikler olmasını bekliyoruz. Kullanıcılar bu ekranlar üzerinden hızla haberlere, finans bilgilerine, S Health verilerine, bildirimlere ve gece saatine ulaşabilecekler. Ek olarak bu eşsiz tasarım, yepyeni özellikler ve uygulamaları da beraberinde getirecek. Kullanıcılar bu uygulamalara Samsung App Store’dan ulaşabilecek.

Samsung’un çift tarafı da kavisli yaparak, Note Edge’e oldukça darılan solak kullanıcıları da düşündüğü söyleniyor. Nihayetinde Note Edge, sağ el ile kullanıma uygundu. Samsung Galaxy S6 Edge’in, Galaxy S6 ile birlikte Mart başında gerçekleştirilecek Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılmasını bekliyoruz.

Bu haber toplam 3369 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim