• BIST 9542.15
  • Altın 2486.665
  • Dolar 32.5193
  • Euro 34.8355
  • Siirt 22 °C

Savcıyım dedi hem annesini hem evladını dolandırdı!

Savcıyım dedi hem annesini hem evladını dolandırdı!
Savcıyım dedi hem annesini hem evladını dolandırdı!Telefonda dolandırıcılık olaylarına bir yenisi Sakarya’da eklendi..Sakarya’da telefonda kendisini savcı olarak tanıtan bir kişi, anne ve oğlunu aynı yöntemle dolandırdı.

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği ahbere göre,Şanlıurfa Akçakale nüfusuna kayıtlı 22 yaşındaki K.Ç., Serdivan ilçesinde ikamet eden 50 yaşındaki H.Y. isimli kadını arayarak kendisini savcı olarak tanıttı. Telefonda kocasının karakolda gözaltında olduğunu ve kurtarılması için para gerektiğini ifade eden şüpheli, kadının paralarla birlikte cami avlusuna gelmesini istedi. Kadını telefonla yönlendiren şüpheli kendisinin takip edildiğini anlayınca, kadını arayarak parayı PTT şubesinden verdiği adrese yatırmasını istedi.
Aynı zamanda kadının oğlu M.Y. (18) ile de telefonla görüşen şüpheli, aynı yöntemi kullanarak çocuğun verdiği hesaba para yatırmasını istedi. Şüpheliyi suçüstü yapmak isteyen Sakarya Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, cami avlusundan uzaklaşmaya çalıştığı sırada gözaltına aldı. Şüphelinin verdiği hesap numarasına birbirlerinden haberi olmadan 6 bin değerinde para yatıran anne ve oğlu, polislerin kendilerine ulaşması sonucu dolandırıldıklarını anladı.Dolandırıcılıktan suç kaydı bulunan K.Ç. ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu haber toplam 2717 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim