• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 26 °C

Şavuran Mahallesinde Altyapı Çalışmalarında Sona Gelindi

Şavuran Mahallesinde Altyapı Çalışmalarında Sona Gelindi
Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (SİSKİ), il genelini sağlıklı altyapı ağları ile donatmak için yoğun mesai harcıyor.

Bu kapsamda Siski Müdürlüğü ekipleri, Siirt'in Şavuran Mahallesinde, içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Mahalle’nin girişinden kentin çıkışına kadar olan 8 kilometrelik bir alanda çalışmaların olduğunu belirten SİSKİ yetkilileri, çalışmaların %80’nin tamlandığını belirtti. Siirt Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje tamamlandığında mahalle sakinleri uzun yıllar kullanacakları sağlıklı altyapı ağına kavuşmuş olacak.

Siski Müdürlüğü, Siirt’in her yerinde içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu drenaj hattı altyapı çalışmalarının devam ettiği belirtilen açıklamada, Şavuran Mahallesinin kanalizasyon sorununu çözmek için çalışmaların büyük oranda tamamlandığı ifade edildi. Mahalle sakinleri tarafından kanalizasyon sorunu bizlere iletildi. Gerekli incelemelerimizi yaptıktan sonra ihalemizi yaptık ve çalışmalara başladık. Mahallemiz için, 8 Km’lik bir alanda kanalizasyon hattı yapılıyor ve en kısa zamanda çalışmalarımızı noktalayacağız.

Siirt genelinde çalışmaların aralıksız devam edileceği belirtildi.

Şavuran Mahallesi sakinleri, “Mahallemize yapılan hizmetlerden çok memnunuz, eskiden bin bir türlü sıkıntı çekiyorduk ama şimdi sıkıntılarımızdan kurtuluyoruz Siirt Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz” dediler.

Bu haber toplam 972 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim