• BIST 9524.59
  • Altın 2522.367
  • Dolar 32.5815
  • Euro 34.6471
  • Siirt 12 °C

Seda Güven Filinta gibi sevgilimi yaptı!

Seda Güven Filinta gibi sevgilimi yaptı!
Yazın sürpriz bir şekilde Keremcem'le yollarını ayıran Seda Güven, dün gece paparazzilere ummadığı anda yakalandı.Filinta Dizisi'nde rol alan Onur Tuna ile bir restauranda görüntülenen Seda Güven neye uğradığını şaşırdı.

Yazın sürpriz bir şekilde Keremcem'le yollarını ayıran Seda Güven, dün gece paparazzilere ummadığı anda yakalandı.Filinta Dizisi'nde rol alan Onur Tuna ile bir restauranda görüntülenen Seda Güven neye uğradığını şaşırdı.

Magazincilerin patlayan flaşlarıyla irkilen ikiliden Onur Tuna kalkıp magazincilerin yanına gelerek "Siz hangi gazetede çalışıorsunuz? Ne yazacaksınız? Yanlış birşey yazmayın aramızda birşey yok" dedi.

seda-guven2.jpg

Daha sonra apar topar mekanı terk eden ikilinin arasında aşk mı yaşanıyor soruları akıllar geldi ister istemez..İlerleyen günlerde Seda Güven-Onur Tuna ikilisi arasındaki ilişkinin ne olduğuna dair yeni ipuçlarının magazin basınına sızması bekleniyor.

 

Balıkçıdan apar topar çıkan Seda Güven yeni sevgilisiyle İstanbul gecelerine akmaya devam etti. Seda Güven Yeni Sevgilisiyle İstanbul Gecelerine Aktı! 1 0 0 Güzel oyuncu Seda Güven tek celsede Keremcem’den boşandıktan sonra İstanbul’da gecelere akmaya devam ediyor.

 

Yeni sevgilisiyle Caddebostan’da bir balıkçıda yakalanan Seda Güven’in bu umursamaz hali ise magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Balıkçıdan apar topar çıkan Seda Güven yeni sevgilisiyle İstanbul gecelerine akmaya devam etti. Keremcem ile evliliği bir yılını doldurmadan tek celsede sona eren Seda Güven, önceki akşam Caddebostan’daki bir balıkçıda, şu sıralar “Filinta” dizisinde rol alan oyuncu Onur Tuna ile yemekteydi. Popüler bir mekan olmadığı için son derece rahat ve yakın görünen ikili, flaşlar patlayınca paniğe kapıldı. Görüntülendiklerini anlayınca masadan kalkıp koşar adım muhabirlerin yanına gelen Tuna, telaşla “Arkadaşlar hangi gazetede çalışıyorsunuz? Habere ne yazacaksınız?” diye sordu. Ardından da birkaç dakika önce son derece samimi göründüğü Seda Güven’le ilgili “Sandığınız gibi bir durum yok, yanlış bir şey yazmayın” diye açıklamada bulundu. Fotoğraflarının çekilmesi nedeniyle keyfi kaçan Güven ve Tuna, yemeği erken bitirip iki arkadaşlarıyla beraber mekandan çıktı. İkili farklı araçlarla oradan ayrıldı. Geçen yıl kasım ayında Fransa’da evlenen Keremcem ve Seda Güven, ağustosta tek celsede boşandı.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3412 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim