• BIST 9079.97
  • Altın 2325.099
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9469
  • Siirt 5 °C

Seksi Kadın Nicole Kidman'dan Şok İtiraflar!Keşke Hamile....

Seksi Kadın Nicole Kidman'dan Şok İtiraflar!Keşke Hamile....
Dünyanın en seksi yıldız oyuncuları arasında yer alan seksi oyuncu Nicole Kidman 2015 Ocak ayı için ELLE dergisine verdiği olay yaratan röportajla gündeme bomba gibi düştü.Seksi Yıldızın şok hamilelik itirafları gündeme bomba gibi düştü.

Dünyaca ünlü seksi yıldız oyuncu Nicole Kidman 2015 yılının Ocak ayı için Elle dergisine verdiği röportajla gündeme bomba gibi düştü.Hamile olduğu iddia edilen seksi yıldız gebeliğiyle ilgili şok itiraflarıyla gündemde bomba etkisi yarattı.

Seksiliği ve güzelliyle dikkat çeken ünlü oyuncu Nicole Kidman yine şok itiraflarla gündeme gelmeyi başardı.Seksi yıldız hamile olduğu iddialarıyla ilgili bomba açıklamalarda bulundu.Kidman, 2015 Ocak ayı için Elle dergisine verdiği röportajla gündemde olay oldu. 26 Aralık’ta ülkemizde gösterime girmesi planlanan yeni filmi ‘Paddington’ vesilesiyle Nicole Kidman, Elle dergisinin 2015 Ocak sayısına enteresan söylemlerde bulundu. Country şarkıcısı Keith Urban’la tanıştıktan sadece 1 ay akabinde evlenmeye karar verdiğini ifade eden şöhretli oyuncu, ani karar vermeyi sevdiğini ve hissettiği gibi yaşadığını söylüyor.

Kidman ve eşi Urban 2005’te tanıştı. çift , bir zaman akabinde beraber olmaya start verdi ve faaliyetler ciddiye binince 2006 mayısında nişanlandıklarını People dergisine konuştu . Bir ay akabinde ise evlendiler. Çiftin Sunday Rose ve Faith Margaret adını verdikleri iki kızları oldu ancak 47 yaşındaki aktris tekrardan anne olmak istiyor.

‘En son kızımı 43 yaşındayken doğurdum. Anneannem de en son çocuğunu 49’unda dünyaya getirmişti. Her ay, ‘ ümit ederim hamileyimdir’ diye geçiriyorum içimden! Keşke olsam!’

Kameralar önünde elele tutuşmak veya öpüşmek gibi şeyleri umursamıyorum' diyor, şöhretli yıldız.Kidman, 2001 senesinde Tom Cruise ile olan 11 senelik evliliğinin bitişini kastederek, 'Boşanmalar ve kayıplar yaşadım. Bu yüzden umrumda değil. Hayatımın aşkını 39 yaşındayken buldum. Ve ona sahip olduğum için çok fazla şanslıyım'.  

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 6173 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim