• BIST 9524.59
  • Altın 2486.089
  • Dolar 32.5092
  • Euro 34.7168
  • Siirt 19 °C

Selahattin Demirtaş'a Siirt'te sevgi seli -SİİRT HABERLER

Selahattin Demirtaş'a Siirt'te sevgi seli -SİİRT HABERLER
Partisinin Siirt Olağan Kongresi'ne katılmak üzere kente gelen HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Partisinin Siirt Olağan Kongresi'ne katılmak üzere kente gelen HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Demirtaş, kendisine sarılıp öpmeye çalışan partililer karşısında zor anlar yaşadı.


HDP Siirt İl Başkanlığı tarafından çok sayıda parti üyelerin katılımıyla bir düğün salonunda düzenlenen kongreye katılan Demirtaş, salona giriş yaptığı sırada partili kalabalığın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kendisine sarılıp öpmeye çalışan partililer karşısında zor anlar yaşayan Demirtaş, protokolde otururken peş peşe partililerin kendisini uzun uzun sarıp öpmesi karşısında bu kez araya korumalar girdi.


Daha sonra kürsüye gelen Demirtaş, konuşmasında mikrofonun azizliğine uğradı. İki mikrofon değiştiren Demirtaş üçüncü kez arıza yapınca, “Mikrofonlar bile dayanmıyor eleştirilerimize, ama konuşacağız" demesi salonda gülüşlere neden oldu.


Kongre daha sonra yapılan konuşmanın ardından sona erdi.

Bu haber toplam 2154 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim