• BIST 9524.59
  • Altın 2496.239
  • Dolar 32.596
  • Euro 34.7285
  • Siirt 20 °C

Selahattin Demirtaş'dan flaş adaylık beyanatı !!

Selahattin Demirtaş'dan flaş adaylık beyanatı !!
Selahattin Demirtaş'dan flaş adaylık beyanatı !!Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, genel seçimlerde nereden aday olacağıyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak, “Bunların hiçbiri tartışılmadı, bir iki a

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, genel seçimlerde nereden aday olacağıyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak, “Bunların hiçbiri tartışılmadı, bir iki aylık çalışma yaptıktan sonra netleşir” dedi. 


Konya’da partisinin il kongresine katılan Demirtaş, kongreden ayrılırken kendisine yöneltilen 2015 Genel Seçimlerinde partide kimlerin nereden aday olacağı sorusuna, “Bunların hiçbiri tartışılmadı. Adaylar bir başvursun bakalım, biz değerlendireceğiz. ‘Kimi nereden aday gösteririz, hangi bölge daha uygun olur, hangi şehir daha uygun olur’ bunların tamamı kapsamlı çalışma bittikten sonra ancak netleşir. Şu anda şu şuradan adaydır demek için çok erken. Bir iki aylık çalışma yaptıktan sonra netleşir. Doğulusu Batılısı yok, herkes her yerden aday olabilir” cevabını verdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4169 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim