• BIST 9092.87
  • Altın 2324.401
  • Dolar 32.3603
  • Euro 34.9324
  • Siirt 14 °C

Şeref Meselesi'nde Sibel ve Yiğit arasındaki yakınlaşma ...

Şeref Meselesi'nde Sibel ve Yiğit arasındaki yakınlaşma ...
SİİRTAJANS.COM Şeref Meselesi bugün yeni bölüm ile yine izleyicisini ekranlara kilitleyecek. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Şeref Meselesi Bu bölümde Yiğit yine farklı işler peşindeyken Emir bazı sorunları düzeltmeye uğraşır. Ayrıca Yiğit ve Sibel ar

SİİRTAJANS.COM Şeref Meselesi bugün yeni bölüm ile yine izleyicisini ekranlara kilitleyecek. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Şeref Meselesi Bu bölümde Yiğit yine farklı işler peşindeyken Emir bazı sorunları düzeltmeye uğraşır. Ayrıca Yiğit ve Sibel arasında bir yakınlaşma ayyuka çıkar.

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan ve Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız ve Yasemin Allen'in başrollerini paylaştığı "Şeref Meselesi" adlı dizinin düşük reytingler nedeniyle yayından kaldırılacağı yönünde iddialar ortaya atıldı.Dizinin başrol oyuncularından Şükrü Özyıldız, Şeref Meselesi hayranlarını rahatlatacak bir açıklama yaptı. Yakışıklı oyuncu dizinin yayından kaldırılacağı yönündeki iddialarla ilgili, "Öyle bir şey yok. Her şey yolunda. Biz istediğimiz yerdeyiz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3012 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim