• BIST 9524.59
  • Altın 2522.494
  • Dolar 32.5613
  • Euro 34.6657
  • Siirt 12 °C

Serenay Sarıkaya gafı ile kendi kendini rezil etti!

Serenay Sarıkaya gafı ile kendi kendini rezil etti!
Serenay Sarıkaya gafı ile kendi kendini rezil etti! Serenay Sarıkaya, entellektüel olduğu imajını çizmek isterken komik duruma düştü. Ünlü oyuncu Twitter'da paylaşmış olduğu fotoğrafları magazin dünyasını salladı.

SİİRTAJANS.COM- Serenay Sarıkaya gafı ile kendi kendini rezil etti! Serenay Sarıkaya, entellektüel olduğu imajını çizmek isterken komik duruma düştü. Ünlü oyuncu Twitter'da paylaşmış olduğu fotoğrafları magazin dünyasını salladı.

Serenay Sarıkaya gafı ile kendi kendini rezil etti! Son günlerin en popüler ismi olan Serenay Sarıkaya kendisini adeta rezil rüsva ettti.Güneş'in haberine göre Sarıkaya, Kürk Mantolu Madonna ve Ben Uyurken Gitseydin kitaplarını paylaşarak altına "Bunları tatlım göndermiş, ne zamandır paylaşacağım unutmuşum. Kürk mantıklı Madonna zaten çok sevdiğim bir kitaptır. Diğerini de en yakın zamanda okuyacağım" yazdı. Oyuncu okuduğunu söylediği kitabın adını yanlış yazınca "Yuh bende de kürk montlu Madonna var, ne cahilsin" gibi onlarca tepki mesajı yağdı. Paylaşımını hemen silen Sarıkaya, kitabın adını düzelterek yorumunu tekrar yayınladı.

Bu haber toplam 8449 defa okunmuştur
Yorumlar
hilal
27 Aralık 2014 Cumartesi 17:42
17:42
Kınıyorum
88.226.169.20
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim