• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Siirt 17 °C

Serenay Sarıkayanın Şoke Eden Dekoltesi Yürek Hoplattı

Serenay Sarıkayanın Şoke Eden Dekoltesi Yürek Hoplattı
Medcezir dizisi ile büyük beğeni toplayan başarılı güzel oyuncu Serenay Sarıkaya sosyal medya ödüllerinde en iyi kadın oyuncu ödülünü de aldı. 5.Sosyal Medya Ödülleri gününe şarkıcı Hayko Cepkin'in sözleri damgasını vurdu.En iyi Erkek Şarkıcı ödülünü Hayk

Medcezir dizisi ile büyük beğeni toplayan başarılı güzel oyuncu Serenay Sarıkaya sosyal medya ödüllerinde en iyi kadın oyuncu ödülünü de aldı. 5.Sosyal Medya Ödülleri gününe şarkıcı Hayko Cepkin'in sözleri damgasını vurdu.En iyi Erkek Şarkıcı ödülünü Hayko Cepkin alırken En iyi Kadın oyuncu Ödülü Medcezir dizisinin yıldızı Serenay Sarıkaya oldu. Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. Birçok kategoride ödüllerini alan konuklar arasında başarılı şarkıcı Hayko Cepkin ile Atilla Taş arasında keyifli dakikalar yaşandı.

İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü’nün düzenlediği '5. Sosyal Medya Ödülleri' sahiplerini buldu. ‘En iyi gazete’ kategorisinde Hürriyet’e ödül verildi. Atilla Taş’ın sunduğu törende ödülü Hürriyet Sosyal Medya Editörü Şermin Terzi aldı.

 

Geceye damgasını vuran ise Atilla Taş ile Hayko Cepkin arasındaki diyalog oldu. ‘En İyi Erkek Şarkıcı’ Ödülü’nü almak üzere sahneye çıkan Cepkin, “Ne adamlar gördük, nasıl başladılar, şimdi neler yapıyorlar. Türkiye’de farklı bir müzik yaptığımı biliyorum ve 10 yıldır bu yüzden ayakta duruyorum” dedi. Salondaki gülüşmeler üzerine Cepkin, Taş’a sarılarak “Vallahi sana demedim” dedi.

 


‘En iyi kadın oyuncu’ ödülü “Medcezir” dizisinin yıldızı Serenay Sarıkaya’ya verild

Bu haber toplam 2901 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim