• BIST 9113.57
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • Siirt 20 °C

Serenay'ı Survivor'a mangal partisi ile uğurladılar!

Serenay'ı Survivor'a mangal partisi ile uğurladılar!
Yakında başlayacak olan Survivor ALL Star'a katılacak olan Serenay Aktaş'ı Figüran filmindeki rol arkadaşları kar altında yaptıkları sucuklu mangal partisi ile uğurladılar.

3 Nisan’da vizyona girecek olan “Yılın En Kral Komedisi” Figüran Filminin ekibi, Survivor All Star yolcusu olan başrol oyuncularından Serenay Aktaş’ı sucuk partisiyle uğurladı.

Filmin yapım şirketi Bosphorus Film Makers’a ait platoda buluşan Ceyhun Fersoy ve nişanlısı Begüm Öner, Serenay Aktaş, Erdal Cindoruk, Yıldırım Öcek, Selçuk Fındıkçı ve set ekibi, mangal başında karın tadını çıkarıp bol bol hatıra fotoğraf çektirdi.

FORMA HEDİYE ETTİ

Gecenin sonunda, filmin çekimlerinin yapıldığı Urfa konağında hep birlikte pasta kesen oyuncular, rol arkadaşları Aktaş’a başarı dileklerinde bulundu. Gecenin sürprizi ise Figüran’ın yapımcısı Aytekin Mert’ten geldi. Mert, koyu bir Galatasaray taraftarı olan Aktaş’a, forma hediye etti.

Üzerinde Serenay Aktaş ve Figüran yazan forma ile objektiflere poz veren güzel oyuncu duygusal anlar yaşadı. Herkesle tek tek vedalaşmayı ihmal etmeyen Aktaş, “Bu gece yarışma öncesi bana çok önemli bir motivasyon oldu. Başrolde olduğum ilk sinema filmimin galasında yer alamayacağım için çok üzülüyorum; ancak Survivor’dayken en büyük mutluluğum Figüran’ın bir milyon gişe yaptığı haberini almak olacak” dedi.

 

Bu haber toplam 4182 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim