• BIST 9530.47
  • Altın 2477.424
  • Dolar 32.4512
  • Euro 34.6474
  • Siirt 10 °C

Sergen'den transfer müjdesi geldi

Sergen'den transfer müjdesi geldi
SİİRTAJANS.COM-Sivasspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Sergen Yalçın transfer konusunda flaş beyanatlarda bulundu.

Sivasspor'da göreve yeni başlayan Sergen Yalçın 2.devre için transferler adına kolları hemen sıvadı.Sergen Yalmış yapmış olduğu açıklamalarda transfer sinyalinide çaktı.

Sergen Yalçın antreman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Transfer sorunsuna ise

Yalçın, soru üzerine, devre arası yollarının ayrılacağı futbolcuların isimlerini Kardemir Karabükspor maçından sonra açıklamalarının daha doğru olacağını ifade ederek, "Gidecek oyuncularımız ve mutlaka katılacak oyuncularımız var. En az 4 oyuncu almayı düşünüyoruz. Buna ihtiyacımız var çünkü daha alternatifli bir kadro görmek istiyoruz. Hem kupa hem lig kolay değil, alternatifli bir oyuncu grubunuz olması lazım. Bunun için çalışıyoruz ve bakıyoruz en kısa sürede bu katkıları yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Takımdaki bazı oyuncuların sakatlığının bulunduğunu kaydeden Yalçın, onların da takıma dönüşüyle beraber çok daha zengin ve alternatifli bir kadroya sahip olacaklarını belirterek, "Bu da bizim için oyun içerisinde seçenekleri artıracak. O zaman maçlarda herkes daha iyi bir Sivasspor'u mutlaka görecektir" ifadelerini kullandı.

"Takıma 2-3 yabancı oyuncu katabiliriz"

Bir basın mensubunun bazı futbolcuların isimlerinin Sivasspor'la anılmasını sorması üzerine Yalçın, "Basında yazılan isimlerle açıkçası bir alakamız yok, araştırıyoruz. Devre arasında takıma 2-3 yabancı oyuncu katabiliriz. Tabii bunlar bizim bütçemize uygun, Sivasspor'a katkı yapabilecek iyi oyuncular olmalı. Laf olsun diye oyuncu alamayız. İyi ve faydalı oyuncu almamız lazım. Onun için de çok erken karar vermek istemiyoruz. Kamp başlangıcı veya kampın ilk haftasına takıma 2-3 oyuncu katmayı düşünüyoruz" diye konuştu.

Bu haber toplam 2952 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim