• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 13 °C

Sibel Canın oğlu Engin Can'ın üstü Şişhane altı Tophane ...

Sibel Canın oğlu Engin Can'ın üstü Şişhane altı Tophane ...
SİİRTAJANS.COM-ibel Canın oğlu Engin Can'ın üstü Şişhane altı Tophane ... Sibel Can ve Hakan Ural'ın aykırı çocukları Engin Can öyle bi giyindiki görenler adeta gözlerine inanamadı.

SİİRTAJANS.COM-Sibel Canın oğlu Engin Can'ın üstü Şişhane altı Tophane ...Sibel Can ve Hakan Ural'ın aykırı çocukları Engin Can öyle bi giyindiki görenler adeta gözlerine inanamadı.

 

Engin Can'ı görenler şok oldu!Sibel Can-Hakan Ural evliliğinden olma Engin Can yine yaptı yapacağını.Son hali ile magazin gündemine düşmeyi başardı.

Arkadaşlarıyla halı saha maçına çıkan ve ardından yine arkadaşlarıyla beraber çorbacıya giden Engincan maç sonrasında formasını çıkarmayarak dışarıya çıktı. Üzerine giymiş olduğu uzun montu ile elbiseye andıran bir kıyafet oluşturan Engin Can görenleri şok etti.

Sibel Canın oğlu Engin Can'ın üstü Şişhane altı Tophane ...

Oğluna bir servet dolusu beyaz spor ayakkabı alan Sibel Can bu kez yine oğlu ile gündeme geldi. Soguğa inat kısa şortu ile gezen Engin Can kameralara yanıt vermeden arkadaşlarıyla beraber mekandan ayrıldı

Giymiş olduğu ilginç kıyafetlerle büyük ilgi çeken Engin Can yine yaptı yapacağını. Engin Can'ın yeni tarzı kısa şort üstüne mont oldu. Bacaklarını açıkta bırakan mont ve kısa çorabı görenleri şok etti

Bu haber toplam 10611 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim