• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 31 °C

Sibel Meriç'in göğüs frikiği şok etti!

Sibel Meriç'in göğüs frikiği şok etti!
Sibel Meriç'in göğüs frikiği şok etti!Dada Dandinista'daSibel Meriç'in canlı yayında açılan göğüslerine seyirci müdahalesi!Okan Bayülgen'in Dada Dandinista programına konuk olan şarkıcı Sibel Meriç'in canlı yayında göğsü açılınca açılınca yer yesinden oy

Seksi şarkıcı Sibel Meriç'in göğüs frikiği geceye damgasını vurdu.Göğsü canlı yayında ortaya çıkınca seyirciler devreye girdiler.Bakın neler yaşandı neler..Sibel Meriç'in göğüs frikiği şok etti!Sibel Meriç'in göğüs frikiği gündeme bomba gibi düştü!

Dada Dandinista'da Sibel Meriç'in göğüleri açılınca....Sibel Meriç'in canlı yayında açılan göğüslerine seyirci müdahalesi!

Star Tv ekranlarında yayınlanan Dada Dandinista programına konuk olarak şarkıcı Sibel Meriç katıldı. Sibel Meriç'in giydiği beyaz ve derin göğüs dekoltesi canlı yayın kazasına neden oldu. Meriç'in Okan Bayülgen ile sohbet ettiği sırada göğsü açılınca seyircilerden uyarı aldı.
 
SEYİRCİLER UYARDI
 
Bayülgen, "Ne oluyor? Programa niye müdahale ediyor sunuz?" diyerek tepki gösterdi. Konuklarından olan Ebru Yaşar ise "Göğsü açıldı diye uyarıyorlar" demesi üzerine Okan Bayülgen "Bir şey olursa ben uyarırım" dedi.
 
 

Bu haber toplam 18983 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim