• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 26 °C

Siirt, 2018 Uluslararası Emitt Turizm Fuarına Hazır

Siirt, 2018 Uluslararası Emitt Turizm Fuarına Hazır
Siirt Valiliği himayelerinde Siirt Belediye Başkanlığının bu yıl ikinci kez katılacağı EMİTT fuarı hazırlıkları tamamlandı.

Siirt, 25-28 Ocak 2018 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılacak olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuar (EMİTT) hazırlıkları tamamlandı.

 
Her yıl farklı dallarda ödüle layık görülen Siirt Valiliği Standı, bu yıl da tarihi Ulu Cami ile Tillo Cam Seyir terası konseptiyle ziyaretçilerin karşısına çıkarak Siirt'in tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yöresel ürünler de tanıtılacaktır.
 
Siirt Valisi Ali Fuat ATİK, yurtiçi ve yurtdışından yüz binlerce kişi tarafından gezilecek fuarda, Siirt Belediyesi ile ortak yürütülen hazırlık çalışmalarının tamamlandığını ifade ederek, tüm vatandaşları fuara davet etti.
 
Dünyanın en önemli turizm fuarlarından olan EMITT, turizm açısından önemli bir organizasyon olduğunu kaydeden Vali Atik, “Turizm profesyonellerinin uluslararası buluşma platformu olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında, Siirt Belediyemiz ile ilimizin tarihi, doğal ve kültürel değerleri ile birlikte marka ürünleri ve yöresel el sanatlarını da tanıtacağını’ kaydetti.
 
Vali Atik, Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) tarafından'Doğrudan Faaliyet Desteği' programı kapsamında destek sağlandığını, bu yıl DİKA'nın desteğiyle daha renkli bir stantla ziyaretçileriyle buluşacaklarını kaydetti.
 
25-28 Ocak’ta tarihleri arasında her gün saat 10.00 ile 18.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak Siirt standı 12 nolu salonda yer almaktadır.

Bu haber toplam 1682 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim