• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Siirt Akademi belediye bünyesine geçiyor

Siirt Akademi belediye bünyesine geçiyor
Siirt Valiliği ve Siirt İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren ve risk altındaki çocuklara ve gençlere yönelik yaptığı eğitim, kültür, sanat ve birçok alandaki sosyal içerikli projelerle adından söz ettiren ve şuan faaliyet göstermeyen Saraçoğl

Siirt Belediyesi tarafından bünyesine katılacak olan Saraçoğlu Siirt Akademi, Belediye Gençlik Merkezi olarak faaliyet gösterecek. Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Butur, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İrfan Tekin ve Şahinbey Belediyesi yetkilileri tarafından Saraçoğlu Siirt Akademide incelemeler yapıldı.

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın yaptığı açıklamada daha önce Siirt Valiliği ve Siirt İl Emniyet Müdürlüğü tarafından faaliyet gösteren, içinde kültür, sanat ve birçok alanda bayanlara, çocuklara ve gençlere hizmet veren Siirt Akademi’yi Siirt Belediyesi bünyesine katmayı amaçlıyoruz. Siirt Belediyesi olarak Siirt Akademiyi çok amaçlı bir tesis olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.

Başkan Vekili Taşkın; amacımız ”Belediye Gençlik merkezi” maddi durumu zayıf ailelerin çocukların eğitimlerine destek olmak, maddi durumları iyi olmayan ailelerin bayanlarının da iş hayatına katılmalarını sağlamak, risk altındaki ailelerin yaşam standartlarını yükseltmek,dezavantajlı bireyleri topluma kazandırmak İl genelinde sosyal farkındalığın arttırılmasına büyük bir destek sağlanacaktır.” dedi.

Bu haber toplam 1069 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim