• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Siirt Belediye Tiyatrosu Perdelerini Açtı

Siirt Belediye Tiyatrosu Perdelerini Açtı
Hayırsız Evlat" adlı oyunda Gökhan Dündar, Zehra Kanık, Muhdi Tarhan, Esma Abbasioğlu, Soner Yılmaz ve Eren Özcan rol aldı.

Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda sahnelenen oyun, tiyatroseverlerden büyük beğeni aldı.

Oyun bitiminde tiyatro ekibini kutlayan Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, "Belediyecilik sadece çöp toplamak, su getirmek değildir, Belediyecilik aynı zamanda kültür hizmetleridir. Belediyemizin bu hizmetinden dolayı tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Ayrıca rol alan oyunculara da teşekkür ediyorum." dedi.

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ise, belediyenin ilk etkinliğiyle vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi.

Salonu doldurup, ilgi gösteren bütün vatandaşlara teşekkür eden Taşkın, "İzlemeyen vatandaşlar merak etmesin, aynı oyunu tekrar edeceğiz. Bu tür etkinliklerimiz Siirtli hemşerilerimizle buluşmaya devam edecek. Arkadaşlarıma, oyun oynayan sanatçılarımıza ve organizasyonda katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum ve bizleri yalnız bırakmayan Valimize ve protokol üyelerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Öte yandan oyunu izleyen işitme engellilere, oyun sırasında sahne köşesinde duran İşitme Engelliler Derneği Başkan Yardımcısı Zübeyr Özdemir konuşmaları tercüme etti.

Oyunu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, Belediye Başkan yardımcıları Zekeriya Butur, Yener Tanık ve Gülal Aygün, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Bu haber toplam 1410 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim