• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 26 °C

Siirt Belediyesi 1050 Fidan’ı Toprakla Buluşturdu

Siirt Belediyesi 1050 Fidan’ı Toprakla Buluşturdu
Siirt Belediyesi'nin ağaçlandırma seferberliği devam ediyor. Siirt Belediyesi tarafından Siirt Üniversitesi Kezer yerleşkesinde 1050 fidanı toprakla buluşturdu.

Siirt Belediyesi ve Siirt Üniversitesi iş birliğinde düzenlenen fidan dikiminde Siirt Belediyesi Hatıra Ormanı kuruldu. Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman ve öğrencilerin katılımıyla 1050 fidan Siirt Belediyesi Hatıra Ormanında toprakla buluşturuldu.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın yaptığı açıklamada, Siirt Üniversitesi Rektörümüz ve öğrencilerimiz ile birlikte Siirt Belediyesi olarak doğaya bizlerde katkıda bulunmaya çalıştık. Siirt Üniversitemiz fidanlarımızı toprakla buluşturmak için bizlere yaklaşık 25 dönüm arazi tahsis etti.  Siirt Üniversitesi yerleşke alanı geleceğin ormanı haline gelmiş. Bu çok önemli, gençlerimizin heyecanı, doğaya olan sevgilerini görmek bizleri çok mutlu etti. Siirt Belediyesi olarak hatıra ormanına 1050 adet ağaç diktik. Bu faaliyetlerimiz devam edecek. Taşkın; ağaç dikmeyi, bunlara bakmayı, doğayı yeşillendirmeyi, ülkemizi güzelleştirmeyi Allah bize nasip etsin. Bize bu ortamı sağladıkları için Siirt Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Murat Erman’a ve ekibine teşekkür ediyorum diye konuştu.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman ise yaptığı açıklamada; öğrencilerimize yönelik başlatmış olduğumuz çalışmalar kapsamında her öğrenciye bir fidan projesini uygulamaya geçirdik. Siirt Belediye Başkan Vekilimizin de katımlıyla kurumlar arası işbirliği çerçevesinde Belediyemizin üniversitemize büyük bir katkısı olarak nitelendirebileceğimiz bir ağaç dikme etkinliğini hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Başta Sayın Belediye Başkanımız olmak üzere tüm Siirt Belediyesi çalışanları çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu ağaçlar sadece kampüsü yeşillendirmekle kalmayacak aynı zamanda Üniversitemizle Siirt Belediyesi arasında bir gönül köprüsü kurulacaktır.

Yapılan konuşmaların ardından Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman ve Siirt Üniversitesi öğrencileri 1050 fidanın dikimini gerçekleştirildi.

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın Daha sonra Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman’ı makamında ziyaret etti.

Bu haber toplam 1053 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim