• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • Siirt 4 °C

Siirt Belediyesi İhsan Tan Bulvarı'nda düzenleme yapacak - Siirt Haber

Siirt Belediyesi İhsan Tan Bulvarı'nda düzenleme yapacak - Siirt Haber
Siirt Belediyesi kentin işlek bulvarlarından biri olan İhsan Tan Bulvarı üzerinde yeni bir çalışmaya imza atmaya hazırlanıyor. Bulvarın yeni şekli bakın nasıl olcak.

Kent Konseyinin Önerisi İle İhsan Tan Bulvarında Düzenleme Çalışmaları Başladı

bulvar (2)Kent merkezinde araç ve yaya trafiğinin en yoğun olarak yaşandığı İhsan Tan bulvarında, araç ve yaya trafiğinde yaşanan sorunların giderilmesi amacıyla,  Siirt Kent Konseyi tarafından yapılan öneri ve hazırlanan proje kapsamında düzenleme çalışmaları başladı.

Siirt Belediyesi  bünyesinde 2016 yılı için hazırlanan  ve  kent genelinde  bulunan cadde ve sokaklarda yapılacak  yol  yapım ve düzenleme çalışmalarını kapsayan  “Ana Arterlere Asfalt, Ara Sokaklara Parke” Proje kapsamına Siirt Kent konseyi tarafından Bahçelievler mahallesinde bulunan ve kentteki araç ve yaya trafiğinin en yoğun yaşandığı  İhsan Tan bulvarının ihtiyaca cevap olmaması, yaya ve araç trafiğinde yaşanan sorunların giderilmesi  amacıyla bulvarın yeniden düzenlenmesi  amacıyla yapılan öneri ve hazırlanan projenin yapım çalışmaları  başladı.

 

bulvar-yeni-hal.jpg

Bugün sabah  saatlerinde Fen İşleri müdürlüğüne  bağlı  yol yapım ve düzenleme  ekipleri tarafından başlanılan çalışma kapsamında  bulvarın mevcut yeşil alanı  korunarak, halen üçgen kavşak olan mevcut kavşağın yerine  döner kavşak yapılarak, kavşağa çıkan  yollara  üçgen  yol ayrımları ve çevrede  bulunan kaldırımlara yeniden düzenlenecek.

Bugün sabah saatlerinde  başlanılan düzenleme çalışmasının  kısa süre içinde  tamamlanması hedeflenirken,  Kent Konseyi projelerini ve önerilerini önemsedikleri ve uyguladıkları için Siirt Belediye yönetimine teşekkür ettiği, çalışma süresince  bulvar  ve bağlantı yollarını  kullanacak sürücü ve yayaların  daha dikkatli olmaları gerektiği belirtildi.

Bu haber toplam 2579 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim