• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 13 °C

Siirt Belediyesi Kutu Kutu Temizlik Kampanyası

Siirt Belediyesi Kutu Kutu Temizlik Kampanyası
Siirt Belediyesi Kutu Kutu Temizlik Kampanyası başlattı.

Belediyemiz tarafından, kentte okullarda temizlik konusunda duyarlılık oluşturmak, öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla hazırlanan “ Kutu Kutu Temizlik” kampanyası başladı.

Belediyemiz  Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde, kentteki temizlik sorununa son vermek amacıyla daha temiz ve yeşillikler içinde bir kent şiarıyla sürdürülen çalışmalar aralıksız devam ederken, Temizlik İşleri müdürlüğü tarafından kentte bulunan temizlik konusunda duyarlılık oluşturmak, öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla kentte bulunan okullarda  “ Kutu Kutu Temizlik” kampanyası başladı.

Kampanya kapsamında İlk etapta Çevik Ersin Temel İlkokulu, Nurcan Olgaç Anadolu Lisesi, İmam Hatip Ortaokulu, Abdulhakim Ayten Anadolu İmam Hatip Lisesi, Özel yıldız Yağmuru Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi, Haşim Öztanık  İlkokulları’nı çöp kutularına yerleştirilirken,  önümüzdeki günlerde kampanyanın diğer  okullarda  hayat geçirilecek.

kampanya  (8)Konuyla ile ilgili olarak, Temizlik işleri Müdürümüz Yunus Eriş “Bu kampanyayla okullarımızda temizlik konusunda duyarlılık oluşturarak öğrencilerimizin sağlıklı bir ortamda eğitim görmelerini  sağlamak istiyoruz. Bu amaçla çok sayıda okulumuza çöp kutuları yerleştirdik. İlk etapta Çevik Ersin Temel İlkokulu, Nurcan Olgaç Anadolu Lisesi, İmam Hatip Ortaokulu, Abdulhakim Ayten Anadolu İmam Hatip Lisesi, Özel yıldız Yağmuru Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi, Haşim Öztanık  İlkokulları’nı çöp kutularına kavuşturduk.  Okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bu hizmetimizden çok memnun oldular. Hedefimiz ilimizin tüm okullarını çöp kutularına kavuşturmak olacak. Kampanyamız devam edecektir.” dedi

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2504 defa okunmuştur
Yorumlar
Terzi Mürivet
30 Mayıs 2015 Cumartesi 14:10
14:10
Fotodaki araç plakası ilginç.Koskoca Siirt belediyesi aracının plakası 21 gözüküyor.Fotoğraf Diyarbakırdan.Hizmet Siirtten.Belediyemize sonsuz teşekkürler.
176.43.140.236
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim