• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 21 °C

Siirt Belediyesi Okul, Kuran Kursu ve Medreselere Masa Tenisi Desteği

Siirt Belediyesi Okul, Kuran Kursu ve Medreselere Masa Tenisi Desteği
Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Okul, Kur-an Kursu ve Medreselerde eğitim gören öğrencilerin boş zamanlarını spor yaparak geçirebilmeleri için Masa Tenisi dağıtımında bulunuyor.

Siirt Belediyesi tarafından şuana kadar 75 adet masa tenisi, okul, kuran kursu ve medreselere dağıtıldı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerince daha önce tespiti yapılan eğitim yuvaları ziyaret edilip, burada ihtiyaç duyulan tenis masaların montesi yapılıyor. Proje çerçevesinde şu ana kadar, tespiti edilen ve ihtiyaç duyulan 75 Okul, Kur-an Kursu ve Medreselere tenis masası dağıttıklarını belirten Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ın talimatlarıyla ilimizde masa tenisi olmayan Okul, Kuran Kursu ve Medreselere öğrencilerin eğitimlerinin yanı sıra spor yapabilmeleri için masa tenisi dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimizce ihtiyaç duyulan eğitim yuvalarını ziyaret edip, Masa Tenislerini takdim ediyoruz. İhtiyaç halinde bu çalışmalarının devam edileceği belirtildi.

Proje kapsamında Masa Tenisi verilen öğrenciler, Hizmetlerinden ötürü Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ve ekibine teşekkür ediyoruz dediler.

Bu haber toplam 1058 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim