• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 24 °C

Siirt Belediyesi Okullara 17 Spor Sahası Yaptırıyor

Siirt Belediyesi Okullara 17 Spor Sahası Yaptırıyor
Siirt Belediyesi Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliğince, kentin birçok okul ve alanlarına spor sahaları yaptırıyor.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Siirt Belediyesinin katkılarıyla kente yapılacak 17 adet spor tesisinin inşasına başlandı. Spor alanlarında gençlerin ve çocukların sportif faaliyetler içerisinde yer alarak toplumsal hayata daha etkin bir şekilde katılabilmelerini amaçlayan Siirt Belediyesi, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliğinde okul ve semt spor sahaları ile öğrenci ve vatandaşları spor ile buluşturacak.

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı iş birliğince, 5 Sentetik Halı saha, 3 Tenis Kortu ve 9 Çok amaçlı kauçuk saha çalışmasının Siirt’te başlatıldığını belirtildi. Açıklamada, amaç sporu kentin geneline yaymak, herkesin yaşadığı yerde spor yapmasını sağlamak olduğu belirtildi. Siirt Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada, “Her geçen gün daha da büyüyen ve gelişen güzel Siirt’imizin önemli bir ihtiyacı olan spor alanları oluşturmak için kolları sıvadık. Spor Toto Teşkilatı ile birlikte birçok mahalle ve okullarımıza spor sahaları yapıyoruz. Okul ve semt spor sahalarıyla ile özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz, zararlı ve kötü alışkanlıklardan uzak kalarak, spor yapabilecekleri alanlara kavuşacaklar” denildi.

Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, yapımına başlanan spor sahaları çalışmalarının yaklaşık 2 süreceğini, çalışmaların ardından kente kazandırılan spor tesislerinin, vatandaş ve öğrencilerin hizmetine sunulacağı bildirildi.

Bu haber toplam 1250 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim