• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Siirt Belediyesi toplu iş sözleşmesi imzalandı

Siirt Belediyesi toplu iş sözleşmesi imzalandı
Siirt Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi (TİS) imzalandı. Belediye hizmet binamızda düzenlenen törene Belediye Başkan Ceyhun Dilşad Taşkın, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Belediye İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akın

Siirt Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi (TİS) imzalandı. Belediye hizmet binamızda düzenlenen törene Belediye Başkan Ceyhun Dilşad Taşkın, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Belediye İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay, ve Belediye İşçileri katıldı.

Karşılıklı olarak 2 yıllık sözleşme imzalandığını dile getiren Belediye Başkan vekili Ceyhun Dilşad Taşkın  "Amacımız çalışan kardeşlerimizin mutluluğu,  huzuru ve emeğinin karşılığını almasıdır. Bir o kadar da belediyenin menfaatleridir. Karşılıklı olarak 2017 ve 2019 tarihlerini kapsayacak toplu iş sözleşmesini imzaladık. Bu Toplu İş Sözleşmesinin Belediyemize, çalışan kardeşlerimize ve herkese hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Halit Akınay ise yaptığı konuşmada Belediye başkanımızın emeğe olan yaklaşımından son derece mutlu olduklarını belirtip "Bu toplu iş sözleşmenin bizi en çok mutlu eden tarafı masada anlaşmaya varılmasıdır. Masada anlaşmaya varılması bizim için çok anlamlı ve önemlidir. Bu toplu iş sözleşme çalışanlarımızın geleceğidir. Temenni ediyorum ki el ele gönül gönüle verdiğimiz zaman Siirt için,Siirt halkı için ve  Siirt’in geleceği için çok güzel şeyler yapabileceğimize inanıyoruz. Bu Toplu iş Sözleşmesinin Başta Belediyemize ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum"  dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkan vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ve İş Sendikası adına Halit Akınay, arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Bu haber toplam 1257 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim