• BIST 9079.97
  • Altın 2325.099
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9469
  • Siirt 5 °C

Siirt Belediyesi'nden Cami Temizleme Seferberliği

Siirt Belediyesi'nden Cami Temizleme Seferberliği
Siirt Belediyesi bünyesinde kurulan özel temizlik ekibi, Siirtli vatandaşların ibadetlerini temiz ve rahat bir ortamda gerçekleştirebilmesi için il genelinde bulunan Camii ve Kur’an-ı Kerim kurslarında temizlik çalışması başlattı. Siirt İl merkezinde bulu

Siirt Belediyesi bünyesinde kurulan özel temizlik ekibi, Siirtli vatandaşların ibadetlerini temiz ve rahat bir ortamda gerçekleştirebilmesi için il genelinde bulunan Camii ve Kur’an-ı Kerim kurslarında temizlik çalışması başlattı. Siirt İl merkezinde bulunan yaklaşık 240 tane camii ve Kur’an-ı Kerim Kursunun temizleneceği belirtildi.

Siirt Belediyesi temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında cami içindeki halıların süpürülüp yıkanması, kapı, camların silinmesi, minber temizliği, ayakkabılıklar, kitaplıklar ve duvarlarda asılı tablolara kadar geniş çaplı bir şekilde temizlik yapılıyor.

Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ın talimatlarıyla camilerde başlattığımız temizlik çalışmalarımız büyük bir titizlikle devam ediyor. Ekiplerimiz tarafından Camilerimizde, camlar, kapılar, duvarlar, avizeler, halılar, ayakkabılıklar temizlenerek hijyenik bir hale getiriliyor. Temizlik makineleriyle kimyasal madde kullanılmaksızın detaylı temizlikler yapılıyor. Vakumlu suyla yıkanıp içerisindeki maddelerle halının gözeneklerine giriyor. Ayrıca 15 dakika içerisinde de kuruyor. Bu uygulamayı tüm camilerimizde yapacağız.

Vatandaşımızın daha ferah, daha hijyenik bir ortamda ibadetlerini yapmaları için çalışmalarımıza belirli bir program dahilinde devam edeceğiz ifadeleri kullanıldı.

Bu haber toplam 1060 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim