• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Siirt Belediyesi'nden ücretsiz kart uyarısı

Siirt Belediyesi'nden ücretsiz kart uyarısı
Siirt Belediyesi Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Toplu taşıma araçlarında kullanılan ücretsiz kart vizelerinin güncellenmesi için son başvuru tarihi 28 Şubat 2017 olarak duyurdu.

Siirt Belediyesi Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Toplu taşıma araçlarında kullanılan ücretsiz kart vizelerinin güncellenmesi için son başvuru tarihi 28 Şubat 2017 olarak duyurdu. Siirt Belediyesi bağlı Toplu taşıma araçlarında Ücretsiz kart sahibi olan vatandaşlar kartınızı güncellemeyi unutmayın.

Konu ile ilgili Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğümüzden yapılan açıklamada; toplu taşıma hizmetlerinde kullanılan ücretsiz kartların vize işlemlerinin yapılması için vatandaşlarımızın en geç 28 Şubat 2017 tarihine kadar Belediyemiz Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüze başvuru yapılması gerekmektedir. 28 Şubat 2017 tarihine kadar ücretsiz kartlarını güncellemeyen vatandaşlarımızın kartları 1 Mart 2017 tarihinde iptal edilecektir. Kart güncellemeleri Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğünde ücretsiz olarak yapılacaktır. Zamanında güncelleme yapmayan ve kartları iptal olan vatandaşlarımız Ulaşım hizmetlerinden kartlarını ücretli bir şekilde temin edebilecekleri ifade edildi.

Vatandaşların mağdur olmaması ve yığılma yaşanmaması için güncellemelerin son güne bırakılmaması gerektiğine dikkat çekildi.

Bu haber toplam 1478 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim