• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Siirt Belediyesine, mini ekskavatör hibe edildi

Siirt Belediyesine, mini ekskavatör hibe edildi
Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ın girişimleri ile Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Siirt Belediyesine, mini ekskavatör hibe edildi.

Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Yener Tanık yaptığı açıklamada, Belediyeler Birliğinden Siirt Belediyesine mini ekskavatör hibe edildiğini söyledi.

Daha önce Siirt Belediyesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığından bir cenaze aracı, 2 süpürge makinesi ve bir kamyon hibe edildiğini ifade eden Başkan Vekili Tanık, şöyle konuştu: “Daha önce büyük loderlerimizi böyle alanlara soktuğumuzda mezarlarımıza zarar verebilecek düzeydeydi.

Mini ekskavatörümüz sayesinde mezarlıklarda çok büyük alan kaplamadan, kazılması gereken yerleri kazıp vatandaşlarımıza bu manada mezarlıklar müdürlüğüne bu aracı tahsis ettik. Bunun yanı sıra kenar Mahallerimizde yollarımız, sokaklarımız dardır. Bu manada oralarda oluşabilecek altyapı ve üst yapıdaki arızaların çalışmasında bize yardımcı olması için aldık.

Buna vesile olan Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a ve Belediyeler Birliğine teşekkür ediyor, ilimize hayırlı olmasını diliyorum.”

 

Bu haber toplam 1113 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim