• BIST 9475.37
  • Altın 2505.867
  • Dolar 32.5978
  • Euro 34.7962
  • Siirt 23 °C

Siirt Belediyesi'ne tam teşekküllü cenaze aracı

Siirt Belediyesi'ne tam teşekküllü cenaze aracı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay'ın girişim ve desteğiyle Siirt Belediye Başkanlığına tam donanımlı cenaze yıkama aracı hibe edildi.

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe edilen araç içerisinde soğutmalı morg, soğutma sistemi, lpg’li su ısıtma sistemli şofben, malzeme dolabı, yıkama küveti, lavabo ve su tankı bulunuyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin, Siirt ve ilçe belediyelerine araç ve ödenek konusunda destek sağlayan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan ve Müsteşar Yardımcısı Hayrettin Güngör'e teşekkür etti.

 

Belediye Başkanı Ceyhun Dilşad TaşkınTBB Tarafından hibe edilen 2016 model tam teşekküllü cenaze yıkama ve nakil aracını inceleyerek, aracın Siirt'e hayırlı olmasını diledi. Belediye olarak vatandaşlara daha iyi hizmet etmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan vekili Taşkın, "Vatandaşımıza daha iyi hizmet sunmak için her alanda çalışmalarını sürdüreceklerini ve bu kapsamda belediyemizin araç ve ekipman parkını büyütmek için gayret göstereceklerini söyledi.

ici.jpg

Şehrimizin ihtiyacı olan mobil cenaze yıkama aracını Türkiye Belediyeler Birliği’nden hibe olarak belediyemize kazandırdık. Belediyemize kazandırdığımız araç Siirt’miz ve çevresinde ihtiyaç duyulan her noktaya hizmet verecek. Aracın hibe olarak kazandırılması noktasında bizlerden desteklerini esirgemeyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay'a, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan ve Müsteşar Yardımcısı Hayrettin Güngör'e teşekkür ediyorum" dedi.

Bu haber toplam 1827 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim