• BIST 9079.97
  • Altın 2323.132
  • Dolar 32.3439
  • Euro 34.8631
  • Siirt 8 °C

Siirt Caddeleri Kilit Parke Taşıyla Döşeniyor

Siirt Caddeleri Kilit Parke Taşıyla Döşeniyor
Siirt Belediyesi, kentin çehresini değiştirmek adına belirlenen program çerçevesinde, çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde sürdürülen çalışmalar kapsamında cadde ve sokaklarında kilit parke ve kaldırım yapı

Siirt Belediyesi, kentin çehresini değiştirmek adına belirlenen program çerçevesinde, çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde sürdürülen çalışmalar kapsamında cadde ve sokaklarında kilit parke ve kaldırım yapım çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kurulan dört ayrı ekiple kilit parke döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yol yapım ve onarım çalışmaları birçok noktada eş zamanlı olarak sürerken, toplamda 150 bin metrekarelik alana kilit parke döşeme ve öncesi söküm işlemleri gerçekleştiriliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü Bünyesinde başlatılan ve halen devam etmekte olan yol düzenleme, parke döşeme ve kaldırdım yapım çalışmaları belirlenen programlar dahilinde devam ederken, kent merkezinde toplam 150 bin metrekare kilit parke döşemesinin yapılacağı belirtildi.

Yapılan parke döşeme çalışmaları esnasında esnaf ve vatandaşlarla sürekli diyalog halinde olduklarını belirten Fen İşleri Yetkilileri, hiçbir sorunun yaşanmaması için vatandaşların istek ve taleplerini yerine getirdiklerini vurguladı.

Bu haber toplam 1061 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim