• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 15 °C

Siirt final okulları bölge şampiyonu oldu

Siirt final okulları bölge şampiyonu oldu
Siirt’te eğitim öğretimde çıtayı yükseklere taşıyan Siirt Final Okulları sporda da büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Gençlik Spor İl Müdürlüğünün Siirt’te düzenlediği Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvasını şampiyonlukla tamamlayarak ilimizi bölgede temsil etmeye hak kazanan Siirt Final Okulları başarıdan başarıya koşuyor.

Şanlıurfa’da düzenlenen bölge şampiyonasında da tüm rakiplerini yenerek namağlup bir şekilde altın madalyayı alan Siirt Final Okulları Siirtlileri gururlandırdı. Bu başarıyı öncelikle okuluna ve Siirtlilere armağan ettiğini söyleyen Siirt Final Okulları Spor Koordinatörü Uğur ÖZKOYUNCU, sözlerine şöyle devam etti: “Bölgede elde ettiğimiz bu başarı bize daha büyük sorumluluklar verdi. Sporcularım ve ben bölgedeki bu başarımızı Türkiye yarı finallerinde de devam ettirmek için elimizden geleni yapacağız.”

Ayrıca okulun kurucusu Doç. Dr. Cahit EPÇAÇAN da konuyla ilgili şunları söyledi:” Siirt Final Okulları olarak öğrencilerimizin akademik başarılarını geliştirmelerinin yanında sosyal, sportif ve kültürel yönlerden de öğrencilerimizi geliştirmek için gayret gösteriyoruz. Okulumuzda okuyan çocuklar hem derslerinde başarılı olacaklar hem de sporda, sanatta, kültürel etkinliklerde en önde olacaklardır. Yıldızlar bölge basketbol turnuvasında okulumuzun şampiyon olmasında emeği geçen başta okul müdürümüz Sezer ARIKAN ve spor koordinatörümüz Uğur ÖZKOYUNCU olmak üzere öğrencilerimizi tebrik ediyor destek ve katkılarından dolayı bütün velilerimize teşekkür ediyoruz. Bölge şampiyonluk kupamızı da Siirt’te armağan ediyoruz.”

 

Bu haber toplam 2051 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim