• BIST 9524.59
  • Altın 2493.68
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.664
  • Siirt 12 °C

Siirt Halkı Bu Tiyatrocunun Oyununa Gelmez

Siirt Halkı Bu Tiyatrocunun Oyununa Gelmez
Siirt Halkı Bu Tiyatrocunun Oyununa Gelmez

Kariyerinde hiçbir başarı bulunmayan tiyatrocu Ferit Yüksek son zamanlarda mesleğini bırakmış köşe yazarlığına soyunmuş. Tiyatrodaki başarısız kariyeri sonrası yazdığı köşe yazıları hep yalan ve dolan kurum ve kişileri karalamaya yönelik olması dikkatlerden kaçmıyor. Zira söylediği ve iddia ettiği hiç bir yazısını delillerle ispatlamış değildir. 

Daha önce Türkiye'nin alim ve molla yetiştiren manevi değeri Siirt halkı için yüksek olan Tillo ismini kendi siyasi çekişmesine alet etmesi tepkileri toplamıştı. Daha sonra il gençlik müdürüne saran Ferit Yüksek aldığı cevap karşısında susmuş şimdi ise Çarşı Cami imamları ve personeli başta olmak üzere Müftü Faruk Arvas hakkında yalan yazılar yazarak karalamak istemektedir.

Tiyatrocu Ferit Yüksek son köşe yazısındaki iddialardan bazıları

 3 günlük taziye için 4000-5000 tl ödemek zorunda bırakılan cenaze sahipleri var Siirt'te sayın müftü.

Siirtli zengin ve etkili bir iş adamının damadı olan bir İmam da varmış tıpkı sizin gibi, ayrıcalıklı muamele görüyormuş sayın müftü !

Bu din adamıda 2 gün Siirt te kalıp, 5 gün partinin parası ve imkanları ile il dışı ve yurt dışına gidip geliyormuş..

Size ve sizi Siirt'e müftü olarak atayan partiye yakın din adamlarını kayırıp, siyaseten partinize uzak olanlara ise, birçok konuda problem çıkarıyormuşsunuz hatta, baskı yapıp sindiriyormuşsunuz.

 

Eski bir tiyatrocu Ferit Yüksek unutmamalı ki bu iddiaları ispatlamak zorundadır. Siirtajans.com olarak bu iddiaları ispatlamak için elinde bilgi ve belgeleri kamuoyuna ve adli merciler ile paylaşmasını varsa böyle bir haksızlık yetkililerin cezalanmasını sağlamalıdır. 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2685 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim