• BIST 9079.97
  • Altın 2308.811
  • Dolar 32.3404
  • Euro 35.0923
  • Siirt 13 °C

Siirt’ te Valilik Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı

Siirt’ te Valilik Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı
Siirt Valiliği tarafından düzenlenen ''Valilik Kupası Geleneksel 5.Halı Saha Turnuvası'' Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz’ın katıldığı törenle ile start aldı.

Bu yıl beşincisi düzenlenen halı saha futbol turnuvasına, 32 takım katıldı.Katılımın yüksek olduğu turnuvada, dörtlü guruplar halinde maçlar lig usulü ile 25’ er dakikalık çift devre halinde,  klasman hakemleri nezaretinde, İlimizdeki halı sahaların tamamında, mesai saatleri dışında oynanacağı bildirildi.

Bilekler Spor Kompleksinde düzenlenen ''Valilik kupası Halı Saha Turnuvası“ açılış maçını izleyen Vali Tutulmaz,’İlimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personellerimizin; kaynaşmasını, Sporun dostluğunu, kardeşliğini, en önemlisi birlik ve beraberliğimizi pekiştirilmesi amacıyla düzenlendiğini’ söyledi.

Vali Tutulmaz, Turnuvaya katılan tüm takımlara başarı dileğinde bulundu.

Daha sonra Turnuvanın ilk maçı, İnönü İlkokulu ile Türk Telekom arasında oynandı.

Valilik Halı Saha Futbol Turnuvası açılış törenine;  Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt Tabipler Birliği Başkanı Ekrem Bilek, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ahmet Muhtar, TFF il Temsilcisi İsmet Erman, kurum müdürleri, kamu çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Bu haber toplam 1819 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim