• BIST 9524.59
  • Altın 2497.686
  • Dolar 32.5064
  • Euro 34.7322
  • Siirt 22 °C

Siirt, Uluslararası EMİTT Turizm Fuarına İddialı Hazırlandı

Siirt, Uluslararası EMİTT Turizm Fuarına İddialı Hazırlandı
Siirt Valiliği himayelerinde bu yıl ilk defa Uluslararası EMİTT Turizm Fuarına katılacak olan Siirt Belediye Başkanlığı, iddialı bir konsepte ziyaretçilerin karşısına çıkacak.

SİİRT HABER - 26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan fuarda, Siirt'in tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yöresel el sanatları ve marka ürünleri tanıtılacak.

 

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, EMİTT Turizm Fuarının tanıtım açısından çok önemli olduğunu belirterek, yurtiçi ve yurtdışından yüz binlerce kişi tarafından gezilecek fuarda, Siirt Belediyesi ile ortak yürütülen hazırlık çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

Siirt'i tanıtmak için fuarların önemine vurgu yapan Vali TUtulmaz, "Dünyanın en önemli turizm fuarlarından olan EMITT, Turizm açısından çok önemli bir organizasyon. Belediye ile birlikte Siirt'in tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini etkin bir şekilde tanıtacağız." dedi.

Vali Tutulmaz, “Turizm profesyonellerinin uluslararası buluşma platformu olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında ilimizin marka ürünlerinden olan; Siirt Battaniyesi'ni, Siirt Fıstığı'nı, Pervari Balı'nı, Zivzik Narı'nı, Menengiç Kahvesi'ni ve Bıttım Sabunu'nu da tanıtacağız. “ dedi.

Fuar süresince ilimizin el sanatları sergisinde bu yıl ‘Şal-Şapik’ kumaşının daha etkin bir şekilde tanıtacaklarını kaydeden Vali Tutulmaz, Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) tarafından
'Doğrudan Faaliyet Desteği' programı kapsamında destek sağlandığını, bu yıl DİKA'nın desteğiyle daha renkli bir stantla ziyaretçileriyle buluşacaklarını belitti.

Vali Tutulmaz, Tüm vatandaşları Emitt Fuarına davet etti.

Bu haber toplam 1241 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim