• BIST 9439.86
  • Altın 2495.274
  • Dolar 32.5958
  • Euro 34.7814
  • Siirt 23 °C

Siirt Valisi Ali Fuat Atik’in “Gaziler Günü” Kutlama Mesajı

Siirt Valisi Ali Fuat Atik’in  “Gaziler Günü” Kutlama Mesajı
Siirt Valisi Ali Fuat Atik’in “Gaziler Günü” Kutlama Mesajı yayınladı.

Siirt Valisi Ali Fuat Atik’in  “Gaziler Günü” Kutlama Mesajında; Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’e ‘Gazilik’ unvanı ile ‘Mareşal Rütbesi’nin verilişinin 96’cı yıl dönümünü ve 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, halkımızın birlik ve beraberliği, huzuru ve esenliği için göğsünü siper etmiş ve bunun nişanını gururla taşıyan gazilerimiz daima gurur kaynağımız olmuşlardır.

Vatanını, milletini, hürriyet ve bağımsızlığını her şeyden üstün tutan aziz milletimizin şanlı tarihi bu uğurda kahramanca verilen mücadelelerle doludur.

Bu kutsal değerleri için büyük bir azim ve kararlılıkla mücadele eden milletimiz, gerektiğinde gönüllü olarak canını ve kanını feda etmekten kaçınmamış, şehitlik ve gazilik mertebesine ulaşmıştır. Şehitlik ve gazilik milletimizin gönlündeki en yüce makamlardır. Bugün üzerinde yaşadığımız bu güzel vatan şehit ve gazilerimizin bizlere emanetidir. 

Gazilerimizin aziz hatırasını ilelebet yaşatacağız. Bize miras bıraktıkları Cumhuriyetimizi birlik ve beraberlik içinde koruyacak, ülkemizi elbirliğiyle daha da güçlendireceğiz.

Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, Çanakkale’den Kurtuluş Savaşı’na, Kore’den Kıbrıs’a ve ülkemizde teröre karşı verilen mücadele ile özellikle 15 Temmuz’da milletimizin ve devletimizin istiklal ve istikbali için yüreğini er meydanına getirmiş bütün gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi minnet, şükran ve saygıyla anıyorum.

Bu haber toplam 1199 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim