• BIST 8718.11
  • Altın 2246.536
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1875
  • Siirt 8 °C

Siirt Valisi Atik iftarını Siirtlilerle açtı

Siirt Valisi Atik iftarını Siirtlilerle açtı
Siirt Valisi Ali Fuat Atik, eşi Fulya Atik ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanında vatandaşlarla birlikte ilk iftarını açtı.

VALİ ATİK, İLK İFTARINI VATANDAŞLARLA BİRLİKTE AÇTI

Siirt Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla buluşan Vali Atik, vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen Vali Atik, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu belirterek, “Evliya ve ulema diyarı huzur şehri Siirt’te tüm vatandaşların güven içinde mübarek ramazan ayını coşkuyla geçiriyorlar. Bu anlamlı ve manevi atmosferde vatandaşlarımızla bir ve beraber olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Belediye Başkanlığımız vatandaşlarımıza her gece iftar ikramlarının yanı sıra çeşitli etkinlikler düzenleyecekler. Belediyemizi bu anlamlı hizmetlerinden dolayı kutluyorum.” dedi.

Vali Atik daha sonra meydanda kurulan stantları gezerek, burada satılan ürünleri inceledi.

Daha sonra Vali Atik eşi Fulya Atik ile birlikte Kurtalan caddesinde vatandaşları ziyaret ederek, ramazanlarını kutladı.

Vali Atik,  vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Siirt Belediyesinin düzenlediği iftar programına; Vali Ali Fuat Atik, eşi Fulya Atik’in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın,  Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Siirt Baro Başkanı Av. Nizam Dilek,  AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ve kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Bu haber toplam 2663 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim