• BIST 8727.4
  • Altın 2237.619
  • Dolar 32.3325
  • Euro 35.1174
  • Siirt 11 °C

Siirt Valisi'nden çat kapı iftar ziyareti

Siirt Valisi'nden çat kapı iftar ziyareti
Vali Ali Fuat Atik eşi Fulya Atik ile birlikte “Kanık” ailesine çat kapı ziyaret ederek, iftar açtılar.

Vali Ali Fuat Atik, eşi Fulya Atik ile birlikte Aile, Çalışma ve sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden yardım alan ‘Kanık’ ailesinin iftar sofrasına konuk oldu.

Orucunu aile ile birlikte açan Vali Atik ve eşi Fulya Atik, Kanık ailesinin bireyleri ile bir süre sohbet etti. Sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyaretlerinden dolayı çok şaşırdığını ve bir o kadarda mutlu olduğunu ifade eden Metin Kanık, sofralarına konuk olan Vali Atik ve eşi Fulya Atik’e teşekkür etti.

Ramazan ayının tüm güzelliklerini ve maneviyatını vatandaşlarımızla fırsat buldukça paylaştıklarını belirten Vali Atik, Ramazan ayının birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma olduğunu ifade etti.

‘Kanık’ ailesinin sorun ve isteklerini dinleyen Vali Atik, ihtiyaç sahibi ailemizin Aile, Çalışma ve sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden sosyal destek yardımı yanı sıra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızdan da rutin yardımlar aldığını ifade etti.

İhtiyaç sahibi Metin Kanık ise evli ve beş çocuklu olduğunu önemli bir gelir kaynağının olmadığını belirterek, evlilik çağında bulunun oğlu Yusuf Kanık’ı evlendirmek istediğini ancak maddi imkânsızlıklardan dolayı evlendiremediğini bildirmesi üzerine Vali Atik, Yusuf kardeşimize evlilik için her türlü desteğin verileceğini belirtti. Bu arada Hayırsever bir işadamını telefonla arayan Vali Atik, düğün masraflarının üstlenmesini sağladı.

Ailenin küçük oğlu ve aynı zamanda başarılı bir öğrenci olan Ramazan Kanık’ın Vali Atik’ten bir Bisiklet talep etmesi üzerine, iftar sonrası kendisine bir Bisiklet verildi.

Kanık ailesinin Ramazan ayını da tebrik eden Vali Atik, vatandaşlarla buluşmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Vali Atik’in aile ziyaretinde, Aile, Çalışma ve sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Gökhan Marakçı ve İl Basın Halkla İlişkiler Müdürü M. Şükrü Uras hazır bulundu.

Bu haber toplam 63878 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim