• BIST 9548.09
  • Altın 2492.491
  • Dolar 32.5067
  • Euro 34.5504
  • Siirt 15 °C

Siirt’in çehresi değişiyor

Siirt’in çehresi değişiyor
Siirt Belediyesi, kentin çehresini değiştirmek adına belirlenen programlar kapsamında çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Algül mahallesinde çalışmaları devam eden kilit parke, kaldırım ve bordür çalışmalarını yerinde inceledi. Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Siirt’in bütün mahallelerinde aralıksız devam eden çalışmalar kapsamında girilmedik sokak bırakmayan Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Doğan mahallesinde çalışmalarını tamamlamak üzere. Yapılan çalışmalarla mahalle ve sokak aralarının daha estetik bir görünüme kavuşması için kilit parke döşemeleri kentin birçok mahalle ve sokağında sürdürülüyor. Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın beraberinde Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Osman Durna ile birlikte Doğan mahallesinde biten yolları inceledi, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Bünyesinde başlatılan ve halen devam etmekte olan asfalt, yol düzenleme, parke döşeme ve kaldırım yapım çalışmalarına belirlenen programlar dahilinde devam edeceği belirtildi.

Bu haber toplam 1112 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim